5-годишната Сури Круз харчи 1500 долара месечно за СПА процедури

Дъщерята на холивудските актьори Том Круз и Кейти Холмс – 5-годишната Сури, вероятно е едно от най-разглезените звездни деца. Родителите на хлапачката отделят по 1500 долара, за да може тя да се подлага на релаксиращо СПА процедури. Малк

2011-09-23 13:28:58
5-годишната Сури Круз харчи 1500 долара месечно за СПА процедури
Дъщерята на холивудските актьори Том Круз и Кейти Холмс – 5-годишната Сури, вероятно е едно от най-разглезените звездни деца. Родителите на хлапачката отделят по 1500 долара, за да може тя да се подлага на релаксиращо СПА процедури.

Малката кокетка, чиито дрехи в гардероба надхвърлят стойността от 3 милиона долара, посещава СПА салоните поне веднъж на месец и прекарва там цял ден заедно с майка си, която държи дъщеричката й винаги да получава само най-доброто обслужване.

„Кейти не вижда никакъв проблем в това, което прави, и твърди, че всичко е просто на игра”, разкриват близки на звездното семейство.

Круз и Холмс неведнъж са били обвинявани за начина, по който разглезват Сури, на която вече дори й е разрешено да се гримира, макар че е само на 5 годинки. Те обаче са на мнение, че всяко дете трябва да се научи да взима решения само още от най-ранна възраст.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия